top of page

Windon Växelriktare

Vi har valt att arbeta med kända komponentproducenter för att sedan kunna plocka ihop en Svenskanpassad växelriktare så som vi alltid önskat att en växelriktare ska vara. Den finns i storlekarna 1kW 1,5kW 2kW och 3kW i 1-fas utförandet och i storlekarna 5kW , 8kW, 10kW, 15kW och 20kW i 3-fas utförandet.

 

Vi har designat växelriktaren på ett sätt som gör den lättplacerad, enkel men ändå snygg. Diskret färg och en bra display med endast dom funktioner som vi anser behövs på en växelriktare. Vi har valt att ha en fläktlös lösning och har då en ganska stor kylfläns bak på växelriktaren för kylning av växelriktarens bakplan. Hela växelriktaren är i aluminium för att öka livslängd och minska vikt, ingen plast som spricker eller metall som rostar. Växelriktaren är dessutom IP65 vilket gör att du kan montera den ute eller inne. Vi har naturligtvis också en display som är svenskspråkig med datablad och manual på svenska.

 

Trådlös AP med WIFI gör att konfigurationen kan göras från en laptop eller surfplatta utan att vara i närheten av växelriktaren. Portal på svenska och en APP för både Android och Iphone finns på svenska. Som sagt - en riktigt svensk växelriktare.

bottom of page