top of page

Windon Effecta 370+

Solceller från Windon är dom mest effektiva på marknaden, vi har ett väl genomtänkt material allt från ram till kopplingsbox. Våra solceller är designade för vårt svenska klimat med ett högabsorberande glas som har en yta framtagen med hjälp av etsning i glaset, detta ger dessutom en helt underhållsfri och självrengörande yta på våra solceller vilket spar både pengar och tid men framförallt borgar för en bra produktion av el.  Vår solcellsram har homogena pressade ramhörn för att vara säker på att kondens inte kan bildas i ramhörnet, vår ram har dräneringshål framtagna ur rapporter från svenska försvaret vilket garanterar att dräneringen av ramen är 100%effektiv. Detta gör att vår solcell inte får problem med frostsprängning. Våra solceller har dessutom en kopplingsbox som är 100% löd vilket borgar minimal korrosion och garanterad livslängd på minst 50 år.

 

Vi har en baksida och ett EVA som sammansätter modulen i ett lufttätt homogent laminat som är extremt UV och vädertåligt vilket garanterar livslängd på över 50 år, detta homogena laminat skyddar också cellerna från att föråldras och därmed erhåller vi en minimal degradering på våra solceller jämfört med våra konkurrenter. Processen i tillverkningen är övervakad och framtagen av personal från tidigare Swemodule med mer än 15 års erfarenhet i solcells branschen. All produktion av solceller övervakas av vår personal för maximal kvalitet. Allt testas - från lödning till rammontage. Detta ger tillslut en marknadsledande produkt som ger mer kWt för varje inhandlad kW. Vi har så här långt slaget samtliga våra konkurrerande solceller i produktion av el och visat att vår solcell är överlägsen alternativen. Vi har sopat banan med flertalet mycket dyrare premium modeller.

 

Vi har också lagt stor vikt vid detaljer som konkurrenterna sällan tittar på och det är b.l.a förpackning av solcellerna. Vi har tagit fram unika förpackningshörn för att stabilisera vid frakt och vi använder oss dessutom av extra förstärkta pallar för att klara av att frakta så mycket solceller som möjligt på en liten yta, allt för att spara miljö och pengar. Denna förpackning av solceller gagnar dessutom för att dom ska ha en fullgod kvalitet utan mikrosprickor när dom anländer till slutkunden. Vi har ett svenskt dokument som medföljer alla våra solcells pallar för att visa i detalj vad varje solcell ger i effekt och annan data. Idag har vi också börjat med att laminera in Windons logga i våra solceller, detta gör vi för att våra slutkunder ska vara helt säker på att dom fått en Windonsolcell och inte bara en dålig kopia.

bottom of page