top of page

Solceller och solpaneler i Örebro

Installationen av solceller ska vara smidig och enkel för dig som kund i Örebro. Våra experter finns tillgängliga för att guida dig genom hela processen. Vi tar hand om allt från planering och mätning till montering och driftsättning av solcellsanläggningen.


Vi erbjuder även hjälp med att ansöka om investeringsstöd för solceller i Örebro, vilket täcker 30% av installationskostnaden. Om du behöver finansiering kan vi också hjälpa till med lösningar genom Wasa Kredit.
 

Vi är verksamma i hela Örebro län

Svensk Takenergi installerar solceller och solpaneler i städer som Örebro, Kumla, Hallsberg och Karlskoga. Vårt mål är att göra övergången till solenergi enkel och smidig för våra kunder. Våra experter finns här för att stödja er genom hela processen, från planering och dimensionering till installation och driftsättning av solcellsanläggningen. 

Vägen till solkraft med Svensk takenergi

KONTAKT
PROJEKTERING
MONTERING
DRIFTSÄTTNING
När du väljer Svensk Takenergi i Örebro får du följande fördelar:
  • Kostnadsfritt hembesök i Örebro län
  • Ett brett och anpassat sortiment av solceller
  • Produkter av hög kvalitet som klarar det svenska klimatet
  • Fast pris för att ge trygghet och transparens
  • Våra erfarna montörer utför arbetet med expertis och noggrannhet

Boka ett gratis hembesök i Örebro.

Skicka!

TACK! Vi kontaktar dig inom kort.

Något gick fel. Försök igen!

Det hållbara och kostnadseffektiva valet

Välkommen till din leverantör av solpaneler i och runt Örebro! Vi tror starkt på att alla ska ha tillgång till förnybar, miljövänlig el till ett rimligt pris. Vi guidar dig genom hela processen, från planering till montering och drift. Vi hjälper dig även med att ansöka om investeringsstöd för solpaneler som täcker 30% av installationskostnaden. Kontakta oss här!

Varför ska man välja solceller?

Solceller är en investering för både miljön och din ekonomi. Oavsett om du är företagare, lantbrukare eller privatperson har vi en lösning för dig. Här är några av de fördelar som installation av solpaneler medför:

 

Långsiktig ekonomisk vinning. De initiala kostnaderna kompenseras av minskningen på din elräkning. Hur stor besparing du gör beror på dina energibehov och storleken på din solcellsinstallation. Dessutom ökar fastighetens värde.

 

Bidrar till en hållbar framtid. Solceller genererar ren, förnybar energi som inte bidrar till växthuseffekten. 
 

Reducerar beroendet av elnätet. Genom att installera solceller producerar du din egen el, vilket gör dig mindre känslig för priset på och tillgängligheten av el från ditt lokala nät.

Exempel på ekonomi för solceller

Hur mycket du sparar genom att installera solceller varierar beroende på en rad faktorer. Bland annat var i Sverige installationen sker, takets lutning, vilken riktning solpanelerna står i, om du får bidrag etc. Följande exempel är för ett hus i Stockholmsområdet, där panelerna placeras i söderläge på en yta om 10 kW (ca 50 km2).


För detta hus beräknas kostnaden för installationen och paneler bli ca 128 000 kr. Anta också att hushållet per år har en genomsnittlig elanvändning på 13 000 kWh. Den förväntade årsproduktionen blir 9260 kWh, vilket motsvarar 71% av hushållets elanvändning. Det totala värdet av elen som systemet producerar under de första 25 åren blir dock ca 250 000 kr, vilket innebär en vinst på omkring 122 000 kr.
 

Installation och service av dina solceller i Örebro

Installation och service av dina solpaneler i Örebro
Processen för att installera solpaneler kan sammanfattas i fyra steg:

 

  1. Kontakt. Efter att du har kontaktat oss gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök där vi samlar information om bland annat din fastighets storlek, din nuvarande energianvändning samt dina långsiktiga energimål. Kontakta oss enkelt här! 

  2. Projektering. När vi har grundläggande information om din fastighet, kommer vi att överväga faktorer som takets lutning, skuggning och riktning för att säkerställa att ditt solpanelsystem blir så effektivt som möjligt. Vi hjälper gärna dig med eventuella bidrag, tillstånd och pappersarbete inför monteringen. 

  3. Montering. Våra certifierade tekniker installerar dina solpaneler. 

  4. Driftsättning. Njut av din gröna energi! Vi testar och följer upp solpanelernas prestanda för att se till att de fungerar som de ska.


Vår tjänst slutar inte vid försäljningen. Vårt team av erfarna tekniker ser alltid till att ditt system installeras korrekt och fungerar optimalt. Skulle något gå fel vid installationen, eller om dina solpaneler mot förmodan skulle behöva repareras, är vi bara ett telefonsamtal bort!
 

bottom of page