top of page

Din lokala leverantör av solceller i Eskilstuna

Installationen av solceller bör vara enkel för dig som kund. Därför står våra experter till ditt förfogande genom hela processen. Vi tar hand om allt från planering och mätning till montering och driftsättning. 

 

Dessutom hjälper vi dig att ansöka om investeringsstöd på 30% av installationskostnaden för solceller. Behöver du finansiering kan vi även assistera med lösningar genom Wasa Kredit.
 

Vi finns i hela Sörmland

Vi installerar solceller och solpaneler i hela Sörmland, inklusive orter som Eskilstuna, Kvicksund, Hållsta och Skogstorp. 

Vägen till solkraft med Svensk takenergi

KONTAKT
PROJEKTERING
MONTERING
DRIFTSÄTTNING

Vi strävar efter att göra vägen till solenergi enkel och smidig för våra kunder. Våra experter hjälper er genom hela processen, från planering och måttagning till montering och driftsättning. Vi erbjuder även assistans med att ansöka om investeringsstöd för solceller, vilket täcker 30% av installationskostnaden. För att göra det ännu mer bekvämt för er kan vi även hjälpa till med finansiering genom Wasa Kredit.

TRYGGA FÖRDELAR MED SVENSK TAKENERGI
 • Kostnadsfritt hembesök i Sörmland
 • Ett brett och varierat sortiment
 • Produkter anpassade för det svenska klimatet
 • Fast pris för ökad trygghet
 • Kunniga montörer som utför arbetet med expertis och noggrannhet.
 • Kontakta oss idag för att diskutera era solenergibehov och få en skräddarsydd lösning som passar just er

Boka ett gratis hembesök i Eskilstuna.

Skicka!

TACK! Vi kontaktar dig inom kort.

Något gick fel. Försök igen!

Det miljövänliga och ekonomiska valet 

Välkommen till din leverantör av solceller i Eskilstuna med omnejd! För oss är det viktigt att gemene man ska ha tillgång till förnybar, grön el till ett överkomligt pris. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering till montering och drift. Du får också hjälp att söka investeringsstöd för solceller som omfattar 30% av installationskostnaden.

Varför välja solceller?

Solceller är en investering för miljön såväl som för din ekonomi. Vare sig det gäller dig som företagare, lantbrukare eller privatperson hittar vi en lösning för dig. Nedan följer några av de fördelar en installation av solceller innebär:

 • Långsiktig besparing. De initiala kostnaderna kompenseras av vad din elräkning minskas med. Hur stor besparing du gör beror på dina energibehov och omfattningen av din solcellsanläggning. Dessutom ökar själva fastigheten i värde.

 • Bidrar till en hållbar framtid. Solceller producerar en ren, förnybar energi som inte bidrar till växthuseffekten.

 • Minskar beroendet. av elnätet. Gör dig mindre känslig för priset på och tillgängligheten av el från ditt lokala nätverk.

Ett ekonomiskt exempel

Hur mycket du sparar på att installera solceller varierar beroende på olika faktorer. Däribland vart i Sverige installationen sker, lutningen på taket, vilket väderstreck solcellerna befinner sig, om du får bidrag m.m. Följande exempel är för en villa i Stockholmsområdet, där panelerna placeras i sydläge på en yta om 10 kW (ca 50 km2).

 

För denna villa beräknas kostnaden för installationen och celler bli ca 128 000 kr. Anta också att hushållet per år har en genomsnittlig elanvändning på 13 000 kWh. Den förväntade årsproduktionen blir 9260 kWh, vilket motsvarar 71% av hushållets elanvändning. Det totala värdet av den el som systemet producerar under de första 25 åren blir däremot ca 250 000 kr, vilket innebär en vinst på omkring 122 000 kr.
 

Installation och service av solceller i Eskilstuna

Processen kring att installera solceller kan sammanfattas i 4 punkter:

 

 • Kontakt. Efter att du har kontaktat oss gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök där vi samlar information om bland annat din fastighets storlek, din nuvarande energianvändning samt dina långsiktiga energimål. Hör enkelt av dig här!

 • Projektering. När vi har grundläggande information om din fastighet, kommer vi att överväga faktorer som takets lutning, skuggning och riktning för att säkerställa att ditt solpanelsystem blir så effektivt som möjligt. Vi hjälper gärna dig med eventuella bidrag, tillstånd och pappersarbete inför monteringen.

 • Montering. Våra certifierade tekniker installerar dina solceller.

 • Driftsättning. Njut av din gröna energi! Vi testar och följer upp solcellernas prestanda för att se till att de fungerar som de ska.

 

Vår tjänst slutar som sagt inte vid försäljningen. Vårt team av erfarna tekniker ser alltid till att ditt system installeras korrekt och fungerar optimalt. Skulle någonting gå fel vid installationen, eller om dina solceller mot all förmodan skulle behöva repareras, är vi bara ett telefonsamtal bort.
 

bottom of page