top of page

Svenska Produkter

Vi har valt att enbart jobba med en och samma leverantör av produkterna vi tillhandahåller, Windon AB. Windon är en svensk producent av svenska solpaneler, växelriktare samt montagetillbehör. Detta gör att vi kan leverera produkter som inte bara är bra för miljön utan även håller absolut världsklass när det kommer till kvalitét. Enligt oss finns det inga genvägar till en riktigt bra och pålitlig solcellsanläggning.

Fördelar med våra paneler samt växelriktare:

  • Självrengörande, våra paneler har en unik etsad glasyta som inte bara har bättre upptagningsförmåga utan även blir självrengörande, en traditionell panel från tex Asien/Tyskland med coatad yta måste göras rent iaf en gång per år.

  • Lägre CO utsläpp vid tillverkning.

  • Frostsprängnings säkrade aluminium profiler. Det inte många tänker på är att vi har ett väldigt unikt klimat i Norden pga gulfströmmen där vi kan ha +5 på dagen och -5 på natten, i och med detta uppstår det kondens, detta blir till is under natten och riskerar att spränga hörnen på profilerna om det ej finns ordentliga dräningeringshål samt homogena hörn.

  • Kopplingsboxarna är alltid löda/svetsade samt har en luftning med GoreTex packning för att motverka fukt.

  • Snabb svensk support.


     

Läs gärna mer om produkterna i respektive produktblad.

bottom of page