el-partner sökes

Just nu söker vi El-företag som är intresserade av att representera Svensk Takenergi AB på sin lokala marknad, Vi söker framförallt företag på följande orter: Göteborg, Växjö och Dalarna. Kontakta oss gärna för mer information.

Swedish Gamefair

Helgen 24-26 Maj står vi på Swedish Gamefair på Tullgarn, där träffar ni även representanter från våran leverantör Windon AB. Varmt Välkomna!

Välkommen Stefan!

Stefan som kommer ansvara över distriktet Stockholm Norra, Stefan har en gedigen bakgrund inom byggsidan och med hans kunskaper kommer ni känna er trygga genom hela affären. Välkomna att kontakta Stefan för ett kostnadsfritt hembesök redan idag!
stefan.pettersson@svensktakenergi.se
0730280058

Först ut i världen!

Nu kan vi som återförsäljare/montörer av Windons produkter stolt presentera en panel som är först ut i världen med att vara godkänd för montering på flygplatser, detta pga panelernas unika etsade glasyta som minimerar solkatter. Riktigt kul tycker vi på Svensk Takenergi!

Grattis Värmland!

Nu finns vi även i Värmland! Välkomna att kontakta Rasmus Gunnbäck på Värmlandskontoret

Nu finns vi också i Stockholm

Välkomna att kontakta Micke eller Oscar på Stockholmskontoret.

Nu finns vi även i Norrland

Nu finns vi även i Norrland/Västernorrland! Välkomna att kontakta antingen Marcus eller Roj på Norrlandskontoret.

Ny finns vi även i Skåne!

Vi välkomnar Johan till vårat glada gäng, tveka inte att höra av er om ni är intresserade av att investera i framtidens energi.

Nya återförsäljare

Nu har vi utökat vårt upptagningsområde och finns nu också i Södermanland. För att kontakta din lokala återförsäljare går det bra att välja ditt län i formuläret och fylla i vad du är intresserad av så kommer du rätt direkt.

Vi blir fler

Vi blir hela tiden fler franchisetagare och vi söker med ljus och lykta efter ännu fler. Vill du ingå i vårt professionella nätverk? Var inte rädd att höra av dig till oss!

Äntligen är vi igång!

Nu har vi äntligen kommit igång med vår verksamhet, och det går som tåget. Vi märker att det finns ett stort intresse för solceller i Sverige vilket ju är jättekul! Vi gör vårt allra bästa för att svara snabbt på era förfrågningar, så fyll i formuläret så återkommer vi till er så fort vi kan!