top of page
Ny samarbetspartner!

Vi kan nu stolt presentera Hannes Haraldsson som ny samarbetspartner i Valdemarsvik med omnejd, Hannes kommer ansvara för Svensk Takenergi AB i distriktet Valdemarsvik-Västervik-Åtvidaberg, Hannes ihop med kollegorna har ett stort kunnande om tak och dess konstruktion och kommer nu framöver att installera nyckelfärdiga solcellsanläggningar genom Svensk Takenergi AB. Ni kanske känner igen honom genom tv rutan i Bonde söker Fru? :)
Varmt Välkommen Hannes!

NY distriktsansvarig eskilstuna med omnejd!

Vi välkomnar Peter Eriksson till oss på Svensk Takenergi AB! Peter har en lång erfarenhet av tak och dess konstruktion, han är även certifierad papptaksläggare genom Tribolit, här får ni inte bara en produkt i världsklass utan även någon som verkligen vet hur en installation skall gå till, slå gärna Peter en signal om ni vill ha ett kostandsförslag på en egen solcellsanläggning 0708137545

Bli en del av Svensk Takenergi

Vi på Svensk Takenergi har idag ett helhetskoncept när det gäller solcellsanläggningar, vi har valt att uteslutande enbart jobba med dom bästa produkterna på marknaden och med en och samma leverantör, från montagetillbehör, solpaneler och växelriktare. Solenergibranschen är idag en väldigt ung bransch och med det kommer en stor okunnighet. Vi söker därför efter samarbetspartners i hela landet som liksom oss vill jobba med dom bästa produkterna och ge marknaden rätt information om vad man bör tänka på vid en investering i en solcellsanläggning, allt från ett korrekt montage till en produkt som skall hålla över tid i vårat nordiska klimat.
Hos oss får ni ett lättarbetat offert och order system samt full kunskap kring installation och driftsättning med hjälp av våra egna elektriker och installatörer. Vi arbetar med gemensamma mål mot ert respektive distrikt och marknad där även Svensk Takenergi går in på nationell nivå genom exempelvis stora media produktioner, sommaren 2019 medverkade vi i bland annat Sommar med Ernst. Genom våran leverantör får man självklart en grundutbildning samt löpande utbildning i produkterna vi arbetar med.
Dom vi söker skall gärna ha ett gediget kunnande inom montage eller el installationer, ni kanske redan idag driver ett byggföretag eller el företag och vill utöka er sysselsättning?
Häng med på resan till att bli det självklara valet när man vill investera i en solcellsanläggning!

Bomässan Eskilstuna

Kom gärna och besök våran monter på Bomässan i Eskilstuna där vi kommer visa det senaste inom montagematerial!

el-partner sökes

Just nu söker vi El-företag som är intresserade av att representera Svensk Takenergi AB på sin lokala marknad, Vi söker framförallt företag på följande orter: Göteborg, Växjö och Dalarna. Kontakta oss gärna för mer information.

Swedish Gamefair

Helgen 24-26 Maj står vi på Swedish Gamefair på Tullgarn, där träffar ni även representanter från våran leverantör Windon AB. Varmt Välkomna!

Välkommen Stefan!

Stefan som kommer ansvara över distriktet Stockholm Norra, Stefan har en gedigen bakgrund inom byggsidan och med hans kunskaper kommer ni känna er trygga genom hela affären. Välkomna att kontakta Stefan för ett kostnadsfritt hembesök redan idag!
stefan.pettersson@svensktakenergi.se
0730280058

Först ut i världen!

Nu kan vi som återförsäljare/montörer av Windons produkter stolt presentera en panel som är först ut i världen med att vara godkänd för montering på flygplatser, detta pga panelernas unika etsade glasyta som minimerar solkatter. Riktigt kul tycker vi på Svensk Takenergi!

Grattis Värmland!

Nu finns vi även i Värmland! Välkomna att kontakta Rasmus Gunnbäck på Värmlandskontoret

Nu finns vi också i Stockholm

Välkomna att kontakta Micke eller Oscar på Stockholmskontoret.

Nu finns vi även i Norrland

Nu finns vi även i Norrland/Västernorrland! Välkomna att kontakta antingen Marcus eller Roj på Norrlandskontoret.

Ny finns vi även i Skåne!

Vi välkomnar Johan till vårat glada gäng, tveka inte att höra av er om ni är intresserade av att investera i framtidens energi.

Nya återförsäljare

Nu har vi utökat vårt upptagningsområde och finns nu också i Södermanland. För att kontakta din lokala återförsäljare går det bra att välja ditt län i formuläret och fylla i vad du är intresserad av så kommer du rätt direkt.

Vi blir fler

Vi blir hela tiden fler franchisetagare och vi söker med ljus och lykta efter ännu fler. Vill du ingå i vårt professionella nätverk? Var inte rädd att höra av dig till oss!

Äntligen är vi igång!

Nu har vi äntligen kommit igång med vår verksamhet, och det går som tåget. Vi märker att det finns ett stort intresse för solceller i Sverige vilket ju är jättekul! Vi gör vårt allra bästa för att svara snabbt på era förfrågningar, så fyll i formuläret så återkommer vi till er så fort vi kan!

bottom of page